Langer en gezonder haar met rijstwater ?

Haargroei stimuleren

Ik ben al jaren een methode aan het zoeken, om mijn haren sneller te laten groeien. Mijn haren zijn heel fijn en ik kan enkel dromen van een wilde haarbos. Als ik vaak rondkijk en al die dames en meiden zie met een volle bos haar, dan ben ik toch wel eventjes jaloers.

Ik moet wel zeggen – om de maand ga ik wel langs de kapper om mijn haren te ontkleuren. Dus echt goed is dit niet voor mij haar. Maar de jaren voor ik begon met ontkleuren, waren mijn haren ook al zo fijn en broos. Goede naverzorging mag er dus zeker niet ontbreken.

In Aziatische landen zie je het grotendeels van de vrouwen rondlopen met hele dikke lange lokken. Nog nooit afgevraagd waarom ze in deze cultuur zo’n mooi haar hebben? Dat ze veel rijst consumeren, hoef ik je niet te vertellen. Maar ze gebruiken het water waarin de rijst gekookt is, dus ook altijd. Dit gebruiken ze om de haargroei te stimuleren. In rijstwater, zitten er veel antioxidanten, vitamines en mineralen.

Uitproberen

Na terug een lange zoektocht op het internet, kwam ik op YouTube, een filmpje tegen over rijstwater.Verschillende youtubers hadden dit al uitgeprobeerd en een goed resultaat behaald. Dus bij deze zal ik 3 maanden lang – wekelijks mijn haren masseren met rijstwater. We laten dit sapje enkele uren intrekken en dan shampoo en spoelen. Hierover hou ik dan regelmatig updates – zodat jullie kunnen mee volgen – of dit middeltje effectief zijn werk doet.
Startdatum : 16 Maart 2020.
Update : 16 April 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.